Снимка: , уикипедияВлизаме в гореща политическа зима. Това каза в предаването

...
Снимка: , уикипедияВлизаме в гореща политическа зима. Това каза в предаването
Коментари Харесай

Политолог: Подкрепата на ГЕРБ намалява, но БСП остава на едно място

Снимка: , уикипедия

Влизаме в гореща политическа зима. Това сподели в предаването " Офанзива " по Канал 3 политологът Димитър Ганев.

Има ерозия в поддръжката на ГЕРБ, само че няма вълна от отлив на доверие. Не изключвам разновидността Българска социалистическа партия да стане първа политическа мощ, само че това може да стане, в случай че ГЕРБ падне под нея. В последните месеци поддръжката на ГЕРБ понижава, само че Българска социалистическа партия остава на едно място, съобщи той, написа Novini.bg.

Според мен се подценява фактът, че Слави Трифонов е единственият нов на терена. От него виждаме може би преднамерено тичане от заявяване на стратегия и твърда позиция, с цел да може при възможни предварителни избори той да се окаже с отворени порти, тъй като след изборите ще има тежки договаряния за сформиране на държавно управление, уточни Ганев.

Брандът на Румен Радев в момента е доста подобен с този, с който той влезе в политиката преди три години и половина - на непримирима съпротива на държавното управление. Докато имаме този президент и този министър председател отпред, няма да има възстановяване на разговора сред тях. Вече е доста мъчно и президентът Радев да разчита на поддръжка на Движение за права и свободи, което би основало възможни проблеми за него на бъдещи избори, означи политическият анализатор

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР